Мања слова Већа слова РСС
>

Никшић: Полиција у кратком року идентификовала четири лица која су задала лакше тјелесне повреде лицима из Либије; против њих поднијета одговарајућа пријава

Датум објаве: 21.08.2017 19:05 | Аутор: УП

Испис Штампај страницу


Поводом саопштења Аирwаyс Авиатион Академије, а које се односи на догађај у којем су у Никшићу лакше тјелесне повреде задобила три лица из Либије, обавјештавамо вас сљедеће:

У суботу рано ујутру, 19.08.2017. године око 04,00 часа, је након изласка из дискотеке у центру Никшића дошло до препирке између три либијска држављанина и четири лица из Никшића. Потом је дошло до туче у којој су лакше тјелесне повреде, констатоване касније од стране љекара, задобила три либијска држављанина. Службеници ЦБ Никшић су, одмах по сазнању за догађај, идентификовали поменута четири лица из Никшића. Ради се о М.Ћ. (27), Д.Б. (20), Л.К. (21) и С.М. (18). Од ових лица је узета изјава у службеним полицијским просторијама. Изјава је узета и од три лица из Либије, у присуству преводиоца. О свему је упознат надлежни државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Никшићу. Тужиоцу су између осталог достављене и изјаве свих седам лица као и снимак са видео надзора у близини мјеста догађаја. Тужилац се изјаснио да нема елемената бића кривичног дјела чије се гоњење предузима по службеној дужности. Сходно томе, против четири лица из Никшића је Суду за прекршаје поднијета прекршајна пријава из Закона о јавном реду и миру.