Мања слова Већа слова РСС
>

Бијело Поље: Полиција поднијела кривичну пријаву против три лица због насилничког понашања на штету два лица испред пекаре „Шар“

Датум објаве: 16.08.2019 15:00 | Аутор: УП

Испис Штампај страницу


Службеници Управе полиције у Бијелом Пољу идентификовали су и поднијели кривичне пријаве против Р.Ђ. (49), држављанина Републике Србије, и И.Р. (49) из Бијелог Поља, због основане сумње да су починили кривично дјело насилничко понашање у стицају са кривичним дјелом тешка тјелесна повреда, а у вези са догађајем у којем су испред пекаре „Шар“ прије шест дана повријеђени А.Г. и А.Б. из Пљеваља.

Сумња се да су Р.Ђ, И.Р. и још једно лице на чијој се идентификацији ради, 10.08.2019. гдоине, испред пекаре „Шар“ у Бијелом Пољу физички напали А.Г. и А.Б. и задали им више удараца. А.Г. је у догађају задобио тешку тјелесну повреду, док је А.Б. задобио лаке тјелесне повреде. Након што су починили кривично дјело, осумњичени су се удаљили са лица мјеста. Повријеђеним А.Г. и А.Б. је указана медицинска помоћ у Општој болници у Бијелом Пољу.

Полицијски службеници су од момента пријаве догађаја интензивно радили на његовом расвјетљавању, што је резултирало идентификовањем осумњичених лица и подношењем кривичне пријаве против њих надлежном тужиоцу. Полиција интензивно трага за овим лицима.