Manja slova Veća slova RSS
>

Stanje na putevima za 16. novembar 2012. godine

Datum objave: 16.11.2012 09:31 | Autor: Saobraćaj

Ispis Štampaj stranicu


U većem dijelu zemlje saobraćaj se odvija nesmetano i bez vanrednih ograničenja. Magla smanjuje vidljivost po kotlinama i uz riječne doline. Upozoravamo na moguće odrone. Poštovanje saobraćajne signalizacije je neophodno na dionicama gdje se izvode radovi.

Na magistralnom putu M-2 Ribarevina – Berane u toku je rekonstrukcija tunela Tivran, zbog čega se saobraćaj obustavlja u vremenskom periodu od 09,00 do 11,00 i od 15,00 do 17,00 sati.

Zbog izgradnje kanalizacionog sistema Muo – Prčanj – Stoliv, na magistralnom putu Kotor – Lepetani od 14. novembra 2012. godine pa do završetka radova doći će do potpunog prekida saobraćaja. Za vrijeme dok se radovi budu izvodili saobraćaj će se odvijati putnim pravcem preko Tivta.

Do 21. novembra 2012. godine zatvara se saobraćaj za sve vrste motornih vozila na starom putu Podgorica – Danilovgrad, poslije skretanja za Malo brdo na desnoj kolovoznoj traci, radi izvođenja pripremnih radova na izgradnji potpornih zidova. Za vrijeme izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmjenično jednom kolovoznom trakom.

Zbog sanacije kosine na magistralom putu M2 Lepetani – Petrovac, dionica Jaz – Budva, na lokalitetu Mogren, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Jednom saobraćajnom trakom naizmjenično saobraća se na sljedećim dionicama: Šćepan polje - Plužine kod tunela br.50 i na magistralnom putu Debeli brijeg – Kamenari uslijed sanacije klizišta u mjestu Kumbor.

Zbog izvođenja betonskih radova na garaži uz magistralni put M2, dionica Budva – Bečići, raskrsnica Zavala, postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Obustavlja se saobraćaj za sve kategorije vozila na lokalnom putu Bogetići – Ostrog do 19. novembra 2012. godine, u terminu od 08,00 do 17,00 časova, zbog izvođenja radova na asfaltiranju puta.

Zbog sanacije oštećenja trupa puta na magistralnom putu dionica Murino – Bjeluha – Čakor, odobrava se obustava saobraćaja za sve vrste vozila ne duža od 30 minuta, kao i zabrana saobraćaja za teretna motorna vozila u vremenskom periodu do 01. decembra 2012. godine.

Na teritoriji Crne Gore posjedovanje i korićenje zimske opreme za motorna vozila prema zakonskim propisima obavezno je od 15. novembra.

Savjetujemo opreznu vožnju na svim putnim pravcima i brzinu koja mora biti prilagođena uslovima na putu.

Informativni centar zajedno sa Službom pomoći na putu na usluzi je svim građanima neprekidno 24 sata.

Sve informacije možete dobiti putem telefona 19807, 020 234 999 i 063 239 987.