Мања слова Већа слова РСС
>

Директор Вељовић и уредници медија отворено о јачању сарадње у интересу грађана

Директор Вељовић и уредници медија отворено о јачању сарадње у интересу грађана
Датум објаве: 19.07.2019 14:19 | Аутор: УП

Испис Штампај страницу


Управа полиције; фото: Служба за односе с јавношћу Владе Црне ГореУправи полиције је важна квалитетна и садржајна сарадња са медијима, те се стога директор Управе полиције Веселин Вељовић јутрос на радном доручку састао са уредницима медија и шефовима дописништава иностраних медија у Црној Гори.

Радни доручак био је прилика за отворен разговор о изазовима у комуникацији у циљу унапрјеђења добре сарадње коју имају полиција и медији и превазилажења евентуалних проблема, а ради правовременог и тачног информисања грађана о важним и актуелним темама, што је циљ и медија и полиције.

Директор Вељовић је представио нову организациону структуру Управе полиције и најзначајније резултате рада које је полиција постигла у посљедњих годину дана од када је директор именован на ову функцију.

Будући да и полиција и медији раде у интересу грађана, директор Вељовић је истакао потребу предузимања заједничких активности медија и полиције које се тичу подизања свијести грађана о важности како поштовања прописа тако и пријављивања и реаговања на случајеве насиља и девијантног понашања, као што су насиље у породици, безбједност у саобраћају, трговина људима, сајбер безбједност, просјачење и заштита грађана а посебно младих људи од утицаја дроге, коцкања и алкохолизма.

Оцијењено је да је радни доручак био успјешан и користан, те да ће се са овом праксом наставити, како би грађани имали што више бенефита од активности које спроводе и полиција и медији.